Over ons

Wil je rijles in Groningen en omstreken? Dan ben je bij ons aan het goede adres, naast de handgeschakelde autorijlessen kun je ook terecht voor rijles automaat. In de lesprijs maakt het niet uit of je in een automaat of een handgeschakelde auto gaat lessen.

Autorijschool Rij & Slaag is een rijschool met een persoonlijke benadering, die rijlessen verzorgt in Groningen en omstreken. Je hebt altijd dezelfde instructeur, welke je de totale opleiding begeleidt.

Wij zijn een gedreven rijschool die kwaliteit en een betaalbare lesprijs hoog in het vaandel hebben staan. Samen met jou bespreken wij wat voor jou de beste manier is om het rijbewijs te verkrijgen. Een rijles bij ons duurt altijd 60 minuten. We lessen in een Mercedes-Benz C-klasse en een Lexus CT200h Automaat die van alle gemakken is voorzien, inclusief navigatie en airco. De auto is goed onderhouden, schoon en rookvrij.

Proefles

Tijdens een proefles kun je geheel vrijblijvend met ons kennismaken en krijg je een goed beeld van het niveau van de opleiding. Deze les duurt 60 minuten. Een proefles kost bij ons € 40.

16,5 jaar, je mag!

Vanaf 16,5 jaar ben je van harte welkom voor je eerste rijles! Vanaf de eerste dag dat je 17 bent geworden, mag je afrijden voor het rijbewijs B.

Je mag dan tot je 18e onder begeleiding van een bestuurder, die minimaal 27 jaar oud is, ervaring opdoen. Vanaf je 18e mag je dan, zonder verder examen te hoeven doen, zelfstandig rijden zonder begeleiding.

Voor nog meer informatie, kijk je op 2todrive.nl

"Mijn doel is te zorgen dat je met zo weinig mogelijk lessen klaar bent voor het praktijkexamen. Het halen van je rijbewijs kost al geld genoeg."
Thanh Quach
eigenares

Reviews van een van onze geslaagden

Liza de Wagenaar

08-04-2021

Dankzij de uitstekende begeleiding van deze instructrice, zul ook jij goed leren rijden en slagen! Er wordt zeer praktisch ingestoken tijdens de lessen, waarbij ze alle ruimte geeft om te laten zien wat je al kunt en sluit daar vervolgens bij aan. De instructrice is authentiek, energiek, beschikt over een open karakter en een flinke dosis humor. Op die manier lukt het haar om anderen op hun gemak te stellen en vertrouwen te geven. Ik heb de lessen als heel plezierig ervaren en ben in 1x geslaagd. Rij & Slaag is professioneel, persoonlijk, afspraken plannen kan heel flexibel en gemakkelijk en de kwaliteit staat buiten kijf.

Ranek Laros

10-01-2022

Erg aardige instructeur, die er echt is om je te laten slagen. Ze geeft goed les en is ook nog eens gezellig in de auto. Er wordt, als je er aan toe bent, snel een rij examen geregeld en je wordt op alle fronten goed voorbereid. Een aanrader!

Niels Anker

16-09-2020

YES, ik heb mijn rijbewijs gehaald en kreeg zelfs complimenten van de examinator. Ik heb een geweldige tijd gehad met de rijlessen bij Rijschool Rij & Slaag. De rij instructrice geeft duidelijke instructies, aanwijzingen en tips. Zij was ook altijd vrolijk en maakte tijdens de lessen ook grapjes. Je voelt je gewoon op je gemak bij haar in de lesauto. Ook een voordeel is dat je in de agenda van de rijschool online kan inplannen in de beschikbare uren. Ik raad deze fijne rijschool met een geweldige lesauto bij iedereen aan.

Anne Bervoets

03-11-2020

In 1x geslaagd dankzij de gezellige maar vooral leerzame lessen! Ik heb een hele leuke tijd gehad en ga de rijlessen zelfs missen. Raad deze rijschool zeker aan!
 
 

Jessica Conzalez Moreno

15-10-2020

Super leuke rijlessen bij haar gehad! Ook heel leerzaam ik heb 25 rijlessen gehad en in 1x geslaagd!☺️
 
 

Erik Groeneveld

23-09-2020

Zeer fijne rijlessen gehad. Altijd gezellig en waardevolle lessen gekregen. Hierdoor in een keer geslaagd. Ik raad iedereen aan om hier te gaan lessen.
 
 
 

Giovanny Brugge

04-02-2020

Leerzame en gezellige rijlessen gehad en binnen no time mijn rijbewijs gehaald. Deze rijschool is echt aan te raden.
 
 
 
 

Jordy Pfaff

10-12-2019

Rijbewijs binnen 3 maand en 23 lessen gehaald!!! In overleg & goed vooruitplannen wel 2-4 keer per week kunnen lessen waardoor alles gemakkelijk verliep. In 1 keer geslaagd en nooit problemen gehad 😀😀
 
 
 

Thijmen Kroese

21-08-2020

Het is een goede rijschool en leuke, vrolijke rijinstrutrische die graag wil dat je slaagde en je goed helpt met het rijbewijs te halen. Ik raad deze rijschool zeker aan.