Welkom op de website van rijschool Rij & Slaag.

Rij & Slaag is gevestigd in Groningen. Een goede rijopleiding is een juiste basis voor vele veilige kilometers. Ook wil je zekerheid dat je straks als veilige, zelfstandige en besluitvaardige bestuurder door het verkeer gaat. Wij willen op een gezellige en ontspannen manier de lesstof in praktijk brengen.

Met deze moderne rijopleiding leer je stap-voor-stap autorijden. Hierdoor ben je goed voorbereid bij deelname aan het verkeer. Daarom ben je bij Rij & Slaag Autorijschool aan het juiste adres.

Wij bieden overdag, in de avond en in het weekend rijlessen. Hierdoor is het bij ons mogelijk om vaker per week les te nemen. 

Wij adviseren je dan ook rustig onze site te bekijken, je kunt hier alle informatie terug vinden.

0640279387

IBAN:NL85ABNA0834653184

WWW.RIJ-EN-SLAAG.NL

INFO@RIJ-EN-SLAAG.NL

  Rijschool Rij & Slaag

www.rij-en-slaag.nl

 

 

IBAN: NL85ABNA0834653184

KVK-nummer: 73354465

BTW-ID: NL001141766B68

Rijschool nummer (1956N6)

Evaringen van onze succesvolle kandidaten

Thomas Zant

review rating 5“Dankzij auto rijschool rij en slaag ben ik in 1x gelaagd voor zowel mijn theorie en praktijk. Rustige en professionele rij instructrice die je zo door je lessen heen helpt. Als je het rijden snel en eenvoudig onder de knie wil hebben ben je hier aan het juiste adres. ✅

Carlice Poelstra

review rating 5Door toeval via social deal bij de super leuke rijschool Rij&Slaag gekomen. En geen seconde spijt!
Ik had me geen fijnere rijschool kunnen wensen. Super fijne instructrice die kijkt naar het persoon en je uitdaagt op de juiste momenten. Denkt mee in je planning en communiceert goed.
Naast de goede tips tijdens het rijden kun je ook leuke gesprekken met haar hebben!
En in 1x geslaagd! Of te wel de slogan klopt: Rij & Slaag

Niels Anker

review rating 5YES, ik heb mijn rijbewijs gehaald en kreeg zelfs complimenten van de examinator. Ik heb een geweldige tijd gehad met de rijlessen bij Rijschool Rij & Slaag. De rij instructrice geeft duidelijke instructies, aanwijzingen en tips. Zij was ook altijd vrolijk en maakte tijdens de lessen ook grapjes. Je voelt je gewoon op je gemak bij haar in de lesauto. Ook een voordeel is dat je in de agenda van de rijschool online kan inplannen in de beschikbare uren. Ik raad deze fijne rijschool met een geweldige lesauto bij iedereen aan.

Jessica

review rating 5Super leuke rijlessen bij haar gehad! Ook heel leerzaam ik heb 25 rijlessen gehad en in 1x geslaagd!☺️

 

 
 

Erik Groeneveld

review rating 5Zeer fijne rijlessen gehad. Altijd gezellig en waardevolle lessen gekregen. Hierdoor in een keer geslaagd. Ik raad iedereen aan om hier te gaan lessen.

Anne Bervoets

review rating 5In 1x geslaagd dankzij de gezellige maar vooral leerzame lessen! Ik heb een hele leuke tijd gehad en ga de rijlessen zelfs missen. Raad deze rijschool zeker aan!